Keijo Virtasen Huminan alla loppuunmyyty – uusi painos tulossa

Keijo Virtasen Huminan alla -vihko on loppuunmyyty ja vihosta on tulossa tammikuun 2023 aikana uusi 150 kappaleen painos. Yhden vihon hinta on 10 euroa ja jokaisesta myydystä vihosta luovutetaan Luonto-Liitolle 10 %.

Keijo Aatos Virtanen (1951-2022) oli jyväskyläläinen vapaa kirjailija, muusikko, kitaristi ja taiteilija. Huminan alla jäi Virtasen viimeiseksi kirjalliseksi teokseksi. Huminan alla on lyyrinen essee mäntyjen tärkeydestä, luonnon ja ihmisen välisestä suhteesta ja metsien tuhosta.

Tekstiä teoksessa täydentävät ja kaunistavat Keijo Virtasen herkällä ja tarkalla kädellä tekemät lyijykynäpiirrustukset.

Huminan alla -vihon ennakkotilaus alkaa 1.1.2023. Vihon voit tilata Esterin Kirjan verkkokaupasta.

Vihot toimitetaan tammikuun aikana postitse tilaajille.

Eläköön Keijo, kaipaamme suurta taiteilijaa!